HOTELL

`

Vi har samarbete med stayaway.com

stayaway.com har mer än 120.000 hotell världen över och med deras unika kart-funktion hittar du enkelt hotell nära det du vill. Spendera inte tid i bil när du reser, hitta hotell nära det du vill i stället. 

De flesta människor vet varför de vill resa till ett specifikt ställe, de vet när de kan resa och vad de ska göra. stayaway.com ger dig var och hur - var i en stad du vill bo och hur du vill bo. 

Vi anser att en stad ska bli upptäckt, vi tycker inte att du ska spendera tid i en bil när du reser - stayaway.com är den enda hotellboknings siten som visar hotell närmare det du vill. 

Vi tror inte att staden är en destination i sig, utan orsaken till varför du reser. Är det för sightseeing, semester, företagsresa eller shopping? Ska du delta på en konsert, sport evenemang eller en mässa? Don't spend time travelling, while travelling! Med stayaway's unika kartfunktion, yawa-map, kan du välja tre platser som du vill bo närmare. Sedan väljer du ett hotell som ligger på bra avstånd och som uppfyller dina kriterier.

Spara tid och pengar genom att bo närmare det du vill! Slösa inte tid i taxi eller på tunnelbana när du upptäcker en ny stad.stayaway.com visar avstånd och uppskattad tid från ditt valda hotell till de platser du vill besöka när du är i en ny stad. Se filmen om hur du använder stayaway.com - HÄR!

When you're away, stay closer with stayaway